ن.ل
عنوان :

لکه های قهوه ای و خارش شدید پاها و بدن

متخصص پوست، مو و زیبایی
لکه های قهوه ای و خارش شدید پاها و کشاله رانها

سوالات مشابه

سلام خاری روی پا

من روی هر دو پام دقیقا در یک نقطه جای که چند تا مو داره خارش داره و معملا شبها اینجوریه و تا جای که زخم میشن میخوانم

سوختگی

سلام وقتتون بخیر. دو هفته پیش دستم با اتو سوخت . خیلی شدید به نظر نمیومد پماد سیلور و سیکلافیت اون زدم ولی احساس کردم داره چرکی تر و ملتهبتر میشه دیگه چیزی نزدم . ولی ظاهرش بد شده. هنوز ازش اب میاد . ممنون میشم راهنماییم کنین چی بزنم که هم خشک بشه هم جاش نمونه. 32 سالمه و تو دوران شیردهی هستم . ممنون.

میکرونیدلینگ

سلام دکتر وقتتون بخیر من سه جلسه میکرونیدلینگ انجام دادم برای جای جوش .جلسه سومم رو تقریبا سه هفته پیش انجام دادم اما هنوز هم ی هاله قرمز رنگ حس میکنم رو پوستم هست علتش چیه به نظر شما ؟ میشه یه کرم ترمیم کننده بعد از میکرونیدلینگ بهم بگید با توجه به اینکه پوست من حساسه من زینک استفاده میکردم ولی بعد از استفاده از زینک به شدت جوش میزنم

خارش شدید و قرمز پوست

با سلام جناب دکتر خارش شدید و قرمزی دارم در ناحیه ی کف سر ، قفسه سینه ، داخل ابرو ، ریش واسم نسخه تجویز کرده بودید ولی متاسفانه شامپو موجود نمی باشد و به جای لوسیون مگاکورت ، پمادش رو بهم دادن .

دانه روی دست و پا و در دهان

دونه های روی دستم از پا بیشتره و هردوطرف دستم زده که قرمزن و لمسشون دردناکه و خارش هم دارن دونه های توی دهنم سفید و قرمزن و لمسشون دردناکه بخصوص اونایی که پشت لبم زده.من کرم کالاندولا که میزنم به دونه ها خارششون یه مقدار کم میشه.صابونش رو هم دارم ولی هنوز استفاده نکردم.این داروها رو از قبل داشتم لطفا راهنماییم کنید.ممنون.