ن.ح
عنوان :

مشکل قرمزی روی گونه ها

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام
مشکل قرمزی شدید روی گونه رو دارم چند باری به پزشک مراجعه کردم تشخیص پزشک بیماری روزاسه هست آیا درمان دارد این بیماری؟ دارویی برای برطرف کردن کامل قرمزی گونه ها وجود دارد لطفا مرا راهنمایی کنید
سلام اقای دکتر

پیش چند تا پزشک متخصص پوست رفتم گفتم لیزر اصلا جواب نمیده مادرزادی هست مشکل سرخی پوستت واقعا با لیزر میتونم درمان کنم