ه.ه
عنوان :

لک صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام من خانمی23ساله هستم که دردوران شیردهی هستم و نوزادم5ماه دارد..چنتا لکه ی ناشی از جوش روی صورتمه که به تازگی زده..میخواستم ببینم من میتونم از کرم روشن کننده استفاده کنم ؟میشه یه کرم روشن کننده مناسب دوران شیردهی و یک ضد آفتاب معرفی کنید ممنون

سلام روشن کنتده حاوی ویتامین سی وضدا افتاب مناسب پوست خشک یا چرب هر مارکی خوب است