ر.م
عنوان :

بارداری

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما،ببخشید مزاحم شما میشم من باردارم تازه وارد ماه هشتم شدم الان تقریبا نزدیک ی هفتس موقع اجابت مزاج خلط میاد و مدفوع بعضی موقع ها سفت هس بعضی موقعا نرم و احساس میکنم رودم تو فشاره دلیلش چیه؟
میدونم ولی چون حامله هستم میترسم ب سایر متخصصا مراجعه کنم گفتم شما با در نظر گرفتن تمام شرایطا میتونین راهنماییم کنید
ممنون بابت پاسخی ک فرمودین،حیف اون 5تومن،خودمم اینو میدونستم مثلا متخصص