س.ک
عنوان :

پوست(جوش صورت)

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام و عرض ادب خدمت شما غرض از مزاحمت خانوم بنده در ناحیه صورت جوش زیادی دارن الان هم در حال شیردهین قبلا رفتن پیش دکتر اصفهانی یه مدت دکوتان بهشون دادن خب بود ولی درد زیاد از ناحیه پاشنه پاشدن داشتن الان هم واقعا از لحاظ روحی حالشون خب نیست هی میره جلو آینه خودشو نگاه میکنه و میره تو فکر به نظرتون چکار کنن ممنون میشم راهنمایی کنین سپاسگذارم

سلام چون در حال شیر دادن هستند از داروی فقط ازیترومایسین تحت نظر پزشک وداروهای موضعی استفاده کنند

ممنون از راهنماییتون دکتر نوبت 2ماه دیگه بهشون دادن آیا میتونن این دوماه رو ازیتروماسین استفاده کنن چطوری استفاده کنن
سلام ممنون و سپاسگزارم دکتر به نظرتون از چه داروی موضعی استفاده کنن تشکر
آیا داکسی سایکلین قویتر از ازیترومایسین هستش یا برعکس
عذر خواهی میکنم 250 بگیرم یا 500براشون بعد طریقه مصرف رو ممنون میشم بگین شرمندتون شدیم دکتر جان موفق باشین

یک روز درمان یک عدد 500 داکسی سیکلین اجازه مصرف ندارند برای درمان موضعی معاینه لازم است