ع.ی
عنوان :

مشکل شبکیه

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
باسلام خدمت جناب دکتر،35 سالمه مدت 10 سال هست که دیابت دارم،دیابتم کنترل شدست دو هفته پیش a1c بنده 6.4 بود.من ورزش بدنسازی هم انجام میدم،در آخرین تمرینم که 10 روز پیش بود سنگین کار کردم به طوری که از فردای اون روز دیدم تا حدودی دچار مشکل شد و بیشتر چشم چپم اجسام را مقداری سایه دار میبینه و سایه سمت بالای تصویر هست و در نقاط نورانی محسوستر هست،چشم پزشک معاینه کرده ولی گفتن باید حتما به متخصص شبکیه مراجعه کنم،در اراک متخصص شبکیه نیست متاسفانه،عکس چشم هام رو هم ضمیمه کردم اگه ممکنه یه نگاهی بکنین،حضورا هم خدمت میرسم ممنونم
ببخشین چشمام کمی درد هم دارند و وقتی با ورزش ضربان قلبم بالا میره داخل چشمم نبض رو احساس میکنم

سلام
با توجه به عکس و توضیحات بهتر است چشم شما معاینه شود که خیلی اورژانس نیست و در اولین فرصت این کار را انجام دهید
کنترل دقیق قند خون از بدتر شدن ضایعات شبکیه جلوگیری میکند و تحت نظر متخصص داخلی باشید
متشکرم

ممنونم
با سلام خدمت جناب دکتر عزیز سوالی داشتم، چرا افراد دیابتی که مدت زیادی قند خونشون خوب کنترل نشده امکان داره علائم چشمی نداشته باشن ولی به مجرد اینکه قند خونشون خیلی دقیق تحت کنترل قرار میگیره مشکلات چشمیشون بروز پیدا میکنه؟ مثلا هود من چندین سال دیابت a دارم و هوب کنترل نمیکردم و مشکل بینایی هم نداشتم اما الان 8 ماهه خیلی خیلی خوب و دقیق کنترل میکنم طوری که هیچ ساعتی در شبانه روز قند بالای 100 نداشته ام و a1c من هم 6.2 هست، بعضی اوقات چشم درد دارم و تمرکز بیناییم سخت میشه و دوباره بهتر میشه! کلینیک فوق تخصصی رازی تهران هم اومدم،دکتر ابراهیمی دقیق معاینه کردن گفتن رسوبات قند روی بعضی قسمت های شبکیه هست ولی مرکز بیناییم خوبه (در بررسی از عکس چشمم) و دید من هم 100درصد بود و گفتن نیاز به اقدامی ندارم میشه دراین مورد راهنمایی بفرمایین؟ متشکرم جناب دکتر

سلام
یکسری اختلال دید در دیابت بدلیل تغییر قدرت انکساری عدسی چشم هست که بدون ارتباط با خونریزی شبکیه میباشد و با مقدار قند خون ارتباط دارد لذا معمولا چند ماه پس از کنترل دقیق قند باید معاینه و در صورت نیاز تعیین عینک شوید
متشکرم

ممنونم دکتر، سلامت باشین