O.S
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید خانم دکتر . از سن 17 سالگی موهای سرم ریزش داشتن که تقریبا بعد یک سال شوره ی شدیدی شروع شد همراه با لکه های قرمز که هی میخواروندم موهای سرم نسبتا کم پشت شد اما لکه های قرمز تموم شدن الان که 21 سال سنمه هنوز شوره دارم جدیدا گوشمم شدید شوره میزه ریشمم همینطور نه کل ریشم فقط زیر چونم هنوزم ریزش داره موهام کف سرمم التهاب داره و موهام خیلی زود چرب میشه مثلا 10 ساعت بعد حموم کاملا چرب میشه لطفا راهنماییم کنید

سلام فعلا هفته ای دوبار از شامپو کول تار استفاده کنید

من از هید شولدر کولدش استفاده میکنم قطعش کنم ؟ کول تار مشکلمو حل میکنه تماما یا از قرصم استفاده کنم

بیماری شماه مزمن است فعلا هفته ای دوبار وبعد از یک ماه هفته ای یکبار ولی ممکن است در زمانهایی درمان های تکمیلی لازم باشد

شرمنده خانم دکتر میشه درمان تکمیلیشم بهم بگید موهام خیلی ریزش دارنو التهاب سرمم اذیتم میکنه تو سن 21 سالگی دارم کچل میشم ممنون میشم راهنماییم کنید

اگر التهاب در روی سرتان است یک تا دو هفته از لوسیون مومتازن استفاده کنید واگر شدیدتر شود باید تحت نظر پزشک دارو استفاده شود

ممنون از راهنمایی های خوبتون خانم دکتر