ح.آ
عنوان :

چشم درد

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
با سلام و خسته نباشید خدمت شما من پدرم الان چند وقتی هستش که چشم چپش مشکل پیدا کرده وهمش یک حالت نیمه باز نگه میداره و هر جا رفته دکتر براش عینک و اشک مصنوعی و قطره تجویز میکنن ولی هیچ فایده ای نداره و تا حالا چند بار عینک عوض کرده و هیچ تغییری نکرده لطفا راهنمایی کنید چیکار کنیم باتشکر

سلام
بهتر ه اگر قبلا مشکل نداشت و تازه إیجاد شده حتما ویزیت متخصص مغز واعصاب لازم دارد که مشکل داخل مغز نداشته باشد
و اگر مشکل نداشت تنها درمانهای علامتی داده شده کافی است و اگر اختلال حرکات پلک داشت باید اصلاح جراحی شود
متشکرم