م.م
عنوان :

نابینایی موقت هردوچشم

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
سلام جناب دکتر وقت شما بخیر. ببخشید همسرم سه بار به طور کامل چندساعتی بینایی هردو چشمشون از دست دادن. توی چندسال اخیر سه بار این مشکل براشون پیش اومده.مشکل چشمی هم تاحالا نداشتن. تاحالا مراجعه ب پزشک نداشتن. ولی سردرد میگرنی دارن. علتش چی میتونه باشه. ممنون از راهنمایی شما

سلام
این علایم اگر همراه با سردرد باشد میتونه مربوط به مشکلات معز باشد و أشکال چشم به این صورت بروز نمیکند
ولی از انجاییکه این علایم میتونه با ام اس مرتبط باشد لذا توصیه میکنم حتما به متخصص مغز و اعصاب مراجعه نمایید
متشکرم