م.ا
عنوان :

کمر درد

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام دکتر جان
من اهل یک شهرستان کوچیک هستم و متاسفانه متخصص در زمینه های مختلف در شهرستان ما وجود ندارد به همین خاطر دست به دامن شما شده ام
دکتر عزیز من چند مدتی است که از ناحیه کمر دچار مشکل و درد هستم و با مراجعه به یکی از همکاران،دیسک خفیف تشخیص داده اند و به من یک نسخه ورزشی دادند
و به مراتب درد نیز کمتر شد ولی چند مدتی است بعد از بیدار شدن از خواب و موقعی که می خواهم دست و صورتم را بشویم هنگام خم شدن در روشویی برای شستن صورتم یک حالت عجیب در مهره های تحتانی پیش می اید که شبیه به از جا در رفتن مهره ها می باشد که خیلی سریع اتفاق می افتد دکتر عزیز آیا این درد همان دیسک کمر است یا دخیر و آیا میتواند علایم بیماری ام اس نیز باشد ممنون از شما

سلام باید معاینه بشید شاید بدی عملکرد مهره های شما باشد که با درمان دستی بهبود می یابد