س.م
عنوان :

عمل لیزر برای ضعف چشم

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
سلام آقای دکتر
من نزدیک بینم و نمره چشمام 3 تا 3.5 هست ، خودمم دقیق نمیدونم ( !!!!!!!!!! ) . 18 سالمه و اینطور که خودم شاهدش هستم سال به سال ضعیف تر هم میشه .
میخواستم بدونم عمل لیزر تا چه سنی تاثیر میذاره و کلا تا چه نمره ای از ضعیفی رو جواب میده و اینکه بعد از عمل شماره چشم صفر میشه یا بهتر میشه ؟ امکان داره چشم یکی نشه با لیزر عمل کرد ؟

خیلی ممنون که سوال من رو خوندید و با آرزوی سالی بهتر و پر بار تر برای شما

با سلام معمولا حداقل سن 20سال است و زمانی که شماره چشم شما ثابت شد انجام لیزیک با بررسیهای خاص خودش قابل انجام است.معمولا با انجام لیزیک نیاز به عینک نیست و شماره چشم برنمیگردد.متشکرم

ببخشید که باز مزاحم شدم . امکان داره چشم فردی امکان لیزر کردن رو نداشته باشه ؟

با سلام بله اگر ضخامت قرنیه و معاینات تخصصی دیگر نرمال نباشد نمیشود لیزیک کرد.مثل چشم خودم که نمیتونم از این نعمت تکنولوژی استفاده کنم!! متشکرم