m.r
عنوان :

جوش صورت شدید

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانم دکتر امیدوارم همیشه بتونید به مردم خدمت کنید
بنده پسر 16 ساله هستم. خیلی صورتم جوش میزده و میزنه و الان جاشونم زیاد مونده به صورت برامدگی های قرمز خیلی بزرگ تقریبا از چهارسال پیش. تاالان هر چی محصولات مختلف بگید استفاده کردم البته این نکته رو هم بگم که در شهرستان ما فقط یک پزشک پوست و مو داره رفتم پیششون ایشون گفتن راکوتان بندم چون شنیده بودم عوارض داره نخوردم. خواستم بدونم محصولی هست که بتونه درمان کنه باور کنین دیگه خسته شدم ضمنا من زیاد قهوه میخورم ممکنه از قهوه باشه؟ ایا کراتین و پروتئین هم جوش میزنند؟
ببخشید طولانی شد

سلام درمان با رواکوتان مناسب است ولی تحت نظر پزشک قبل از شروع رواکوتان میتران داروهای تتراسیکلین وداکسی سیکلین رو امتحان کرد فقط از خود درمانی یا تحویز داروخانه دوری کنید کراتین وپروتیین مناسب نیست ومواد غذائی را باید خود تجربه کنید

میشه با صابون و محصولاتی از این قبیل درمانش کرد؟ اگه میشه چه محصولاتی
بیشتر جای جوش به صورت برامدگی قرمز مونده؟ اگه میشه کرم یا صابون و... از این قبیل بهترینشو معرفی کنید
بازم تشکر

جوش زیاد با صابون وکرم به تنهایی خوب نمیشود ولی جای جوش را میتوانید از ژل اداپالن یک شب در میان استفاده کنید

قهوه هم باعث جوش میشه؟
ببخشید زیاد سوال میپرسم
اینکه زیاد پوست سر و صورتم و ناحیه پشت و کمر چرب میشه حتی با فاصله دوساعته از حمام دلیلش چیه ودرمانش چگونه است؟
این همه میگن راکوتان عوارض داره و حتی بعد مدتی برمیگرده دروغ هست؟

چربی پوست هم با رواکوتان کنترل میشه پانزده درصد احتمال برگشت وجود دارد ولی تحت نظر متخصص ودرمان کامل انشالله مشکلی نیست