م.د
عنوان :

تداخل دارویی

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام.من حامله ام هفته بیست و پنج...قبل بارداری یدوفولیک اسید می خوردم و همینطور دارم ادامه میدم روزی یدونه..ماما هم مولتی ویتامین+میترال با ویتامین د3;1000 با قرص اهن داده اونارم مصرف میکنم..میخواستم بدونم ایناباهم مشکلی ندارن که؟؟چون هم یدوفولیک اهن داره،همم که قرص اهن جدا میندازم زیاد نباشه تداخل ایجاد کنه؟؟؟

سلام
وقتتون به خیر
در یودوفولیک ایرانی هیچ آهنی موجود نمیباشد، فقط ید و فولیک اسید هست پس جای نگرانی نیست