س.ش
عنوان :

عینک

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
سلام میخواستم درباره ی نحوه ی تشخیص اصل بودن عینک ازتون بپرسم ؟ چجوری میتونم خودم تشخیص بدم ؟

با سلام روشی که شما بتوانید تشخیص دهید سخت است مگر در بعضی از شیشه ها که علایم خاصی در گوشه ها دارند که اگر در موقع برش برای عینک قطع نشده باشد قابل مشاهده است که با اریب نگاه کردن به کناره عینک دیده می شود.در اکثر موارد اگر بعد از عادت پذیری با عینک اعوجاج تصویر ندارید شیشه ها بدون مشکل هستند. متشکرم

ببخشید بازم یه سوال دیگه، اگه عینک آفتابی رو که از فروشگاهی که میخرم با دستگاه، uv 400 رو نشون بده میتونم مطمئن شم که عینک آفتابی اصل هست؟