ز.م
عنوان :

باردار

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانوم دکتر من هفته هفتم بارداری هستم استفراغ وسوزش شدید معده دارم هرچی که میخورم سریع بالا میارم بارداری دومم هست چه قرصی یاشربت معده بخورم نسوزه آلومینیوم ام چی اس میشه بخورم ضرنداره

اگر بیش از ده بار استفراغ در روز دارید باید بستری شوید .....ما در فضای مجازی دارو تجویز نمی کنیم

ممنون خانوم دکتر
خانوم دکتر سوناگرافی دادم همه چی نرمال باز باید بستری بشم بیشتر از ده بار استفراغ دارم شبها تا صبح هم سوزش دارم سردلم

بله چند روز بستری شوید تا آرامش پیدا کنید