ص.م
عنوان :

شپش سر

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام من شپش سر گرفتم از هر راه حلی ک میشه استفاده کرذم سس مایونز وسرکه واسفند وشامپو پرمترین ولی جواب نداده تخم هاش حتی تا جلو سرهم اومده لطفا ی شامپو قوی معرفی کنین هم تخمش از بین بره هم خودش خیلی افسرده شدم

از شامپو move lice دوبار به فاصله یک هقته استفاده کنید واگر خوب نشد وازلین سه شب متوالی روی سرمالیده و صبح بشویید