ف.ا
عنوان :

درماتیت سبورییک

متخصص پوست، مو و زیبایی
با عرض سلام و خسته نباشیدخدمت خانم دکتر عزیز. من خودم دانشجوی رشته پزشکی در مقطع اینترنی هستم که درگیر درماتیت سبورییک در ناحیه صورت و اسکالپ هستم. و بدلیل استرس های کاری متآسفانه زیاد عود میکنه میخواستم از شما بپرسم استفاده از کرم و شامپوی promiseb رو برای من تجویز میفرمایید؟ و اینکه عوارضی برای پوست و یا مو ندارد؟ و اینکه تو سایتهای خارجی میگن خیلی گرونه میخواستم بپرسم آیا شما از قیمتش خبر دارین؟ و اینکه از کجا میشه تهیه اش کرد؟
خیلی خیلی ممنونم انشاءالله سال بسیار خوبی داشته باشید.

با سلام خدمت همکار محترم

بهتر است تحت درمان های خوراکی قرار بگیرید تا حد زیادی باعث کاهش دفعات عود و طولانی شدن فواصل بین حملات می شود. در مورد promiseb به عنوان یک درمان کمکی خوب است ندرتا می تواند منجر به واکنش های الرژیک شود

ممنون از پاسخ خوبتون. فقط میخواستم بدونم promiseb رو میدونید از کجا باید تهیه کنم آخه چند تاداروخانه نداشتن.

با سلام

متاسفانه اطلاع ندارم از داروخانه های مرجع مثل به سیما و رامین سوال کنین

سلام علیکم

عذر میخوام خانم دکتر عزیز استفاده از شامپو سلنیوم سولفاید روزانه برای درماتیت سبورییک پوست صورت و همینطور موی سر ضرری داره؟

با سلام

درستش اینه که از دوبار در هفته شروع کنین و بعد از کنترل شوره به تدریج فاصله بین دفعات مصرف شامپو رو کم کنین هر روز نباید استفاده کرد