آ.ع
عنوان :

بارداری

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام ببخشید خانم دکتر من یه ساله اقدام به بارداری دارم پریودیم منظم بوده ماه قبلی 12 روز گذشت این ماه هم هشت روز گذشته ولی حامله نیستم سونوگرافی انجام دادم که گفت تخمدون پلی کیستیک داری و تخمدون چپت فولیکول 15 داره
الان باید چیکار کنم؟

بعد از یکسال هم شما و همسرتان باید بررسی شوید تا علتها نشخص شود مطلب نازایی سایتم را بخوانید www.drs-azari.ir

وارد گروه اینستایی جدیدمان در باره تخمدان پلی کیستیک شوید iranianpcos@

خب چه دارویی مصرف کنم؟ دکتر دسترسم نیست

ما در فصای مجازی دارو تجویز نمی کنیم اگر چاق هستین وزنتان را کم کنید

خب میتونم قرص کلومیفن استفاده کنم؟