و.ب
عنوان :

پرولاکتین

متخصص زنان، زایمان و نازایی
با سلام. من آزمایش دادم و پرولاکتین 36 بود. دکتر قرص کابرلین 0.5 تجویز کردن. از این ماه دارم هفته ای یک قرص مصرف میکنم. چه مدت زمان طول میکشه تا به حد نرمال برسه و بتونم باردار بشم؟ این ماه میشه یا نه؟ چند عدد قرص باید مصرف بشه تا نرمال بشه؟
ممنون

انشاالله بشود دقیقا نمیتوان گفت حتی بعد از نرمال شدن ممکن است طول بکشد