ا.ع
عنوان :

رشد

متخصص بیماری های کودکان
سلام،دختر 2/5 ساله دارم که حدود یکماه یبوست شدید داشت،،،و افت وزن داشته،،،و خیلی ضعیف شده و کتفش رو تکون میده انگار از جاش در میاد دوباره جاش میره صدا میده،،به خاطر اینکه نتونستم تو این یکماه لبنیات و خیلی چیزای دیگه بدم بهش رشد قدش هم کم بوده،،،چکار کنم جبران بشه،و ایا واسه رشد قدش میتونم ال ارژنین بدم بهش و چه مقدار مجازه برا کودکمّ...ممنون میشم جواب بدید.

درود.یبوست افت وزن نمیده.به یک متخصص تغذیه مراجعه کنید

دوباره سلام،چون دخترم خیلی بد غذا بود تو دوره یبوستش هم کلا بیشتر میوه تونستم بدم بهش و به زور فقط یک وعده غذا تو روز خورد،،برا همین ضعیف شده،،الان مولتی فرو گلوبین میدم که کمی اشتهاش برگشته،،،،فقط میخوام بدونم ال ارژنین برا کودکم خوبه یا ضرر داره؟؟؟؟؟؟بازم ممنون که وقت گذاشتید و حتما اینجا به متخصص تغذیه تونستم میبرم.

ضرر نداره.ولی تاثیر معجزه آسا هم نداره