ل.ن
عنوان :

دارویی

دکترا حرفه ای داروسازی
من بسته دوم قرص دروسبلین مصرف میکنم برا تنظیم عادت ماهانه منتها من تقریبا یک هفته است اب تو دهن ام جمع میشه وفکم درد میگیره ازبس باید اب دهنم قورت بدم حس میکنم زبانم هم افت زد میخوام بدانم اثر این قرص یا نه ؟؟؟ضمنا اسپرنالکتون هم سه ماه میخوردم اول ش این حالت شدم قطع کردم دکتر رفتم منتها گفت افت ودارو سرم زد بهتر نشدم

سلام و وقتتون بخیر ، پیشنهاد میکنم این قرص ها رو شب هنگام خواب مصرف کنید، ولی علت آفت به این قرص ربطی نداره

و یه نکته مهمتر اینه که اگه هر شب ساعت 11 مصرف میکنید، حتما این ساعت دقیق رعایت بشه