ت.ی
عنوان :

التهاب شدید پوست پیشانی

متخصص پوست، مو و زیبایی
دیشب بر اثر سر درد شدید دارچین با آب مخلوط کردم روی پیشانی گذاشتم متاسفانه خوابم برد و این مواد 5 تا 6 ساعت روی پیشونیم بود وقتی شستمش خیلی متورم و قرمز بود به خاطر کم شدن تورم خیار حلقه حلقه کردم و روی جای متورم شده گذاشتم الان پر از تاول های آب دار بزرگ شده لطفا راه حل سریع و بفرمایید

سلام، شما دچار سوختگی شدید. حتما به متخصص پوست مراجعه کنید تا براتون درمان شروع کنند. لطفا تاول ها را هم نترکانید.