پ.ر
عنوان :

زگیل یا قارچ؟

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام روز بخیر دکتر کرمی ممنون میشم راهنماییم کنید . مدت 2 ماه هست که این دونه ها در واژنم میزنه و خارش دارم. سرکه سیب و سیر و محلول پدوفین هم میزنم تاثیر نداره. خواستم ببینم نظرتون چیه؟ و چی هستند؟ و چکار کنم؟ لطفا راهکار بدید بهم.
ممنونتون میشم راهنماییم کنید. و منو از سردر گمی دربیارید.
جواب نمیدید

با عکس نمیتوان تشخیص داد اگر پزشکتان شک دارد در تشخیص یک نمونه گیری انجام شود