خ.گ
عنوان :

قوزقرنیه

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
سلام..من جهت انجام prkوبرداشتن عینک معاینه شدم وبهم گفتم قوزقرنیه دارم. ..واگه امکانش هست یکسال صبرکنم..امامن خیلی مایلم هرچه زودتراین عمل انجام بشه..البته گفتن که اگرمایل هستم میتوانندهردوعمل روباهم انجام دهند..حالامیخوام ازشمامشورت بگیرم که ایاصبرکردن من باعث بهبودقوزقرنیه میشه یاخیر..واینکه به نظرشمامشکلی نداره اگه الان عمل کنم ؟
این روهم قیدکنم که بنده31 سالمه ودوسالی هست که نمره چشمم ثابته..

سلام
اگر قوز قرنیه دارید نباید جراحی PRKانجام شود مگر در موارد خاص و پذیرش شرایط خاص که میشود همزمان PRKوCCLرا انجام داد
متشکرم

پس یعنی من نمیتونم اصلاازعینک جداشم؟اخه خسته شدم وهمیشه منتظربودم که نمره ی چشام ثابت بشه..

سلام
میتوانید از لنز تماسی استفاده نمایید و معمولا مشکل خاص هم ایجاد نمیکند
متشکرم