م.ا
عنوان :

واکسن

متخصص بیماری های کودکان
سلام پسرم 16 ماهشه و تا الان طبق کارت واکسیناسیون واکسن هاشو زده، الان یه واکسن فلج اطفال تزریقی اومده آیا باید بزنیم؟ میگن اجباری نیست نظر شما چیه اگه بزنم بهتره یا نه فرقی نداره؟

با سلام
با توجه به دستو العمل وزارت بهداشت تزریق واکسن پولیو تزریقی اجباری شده است البته خاطر نشان کنم تزریق تمام واکسن های ثبت شده در کارت واکسن اجباری بوده و لی با نظر پزشک و خانواده میتوان برخی واکسنها را تزریق نکرد.