م.ب
عنوان :

کمر درد

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام وقت بخیر...
مدتیه صبحها کمرم تو ناحیه مهره های لومبار بخصوص سمت چپ پایین کمر یجور درد و احساس کرختی دارم ، کمی که می ایستم یا راه میرم این درد تشدید میشه و باید یجایی گیر بیارم بنشینم تا بهتر بشم و دوباره بایستم یا راه بروم ، البته این مشکل من بتدریج در نیمه دوم روز بهتر میشه ؛ به یکی دو نفر از پزشکان متخصص ارتوپد و فوق تخصص اعصاب و ستون مهره ها مراجعه کردم ولی متاسفانه به محض اینکه میبینن مشکل من عصب سیاتیکم رو درگیر نکرده و فعلا مشکلم جدی نیست و علی رغم عکس ام ار ای من که نشون دهنده وجود مشکلاتی هست ،صرفا به دادن دارو که بعضا مسکن های قوی هم هستند، همچون گاباپنتین،متوکاربامول،ناپروکسن،پرگابالین،دیکلوفناک اکتفا میکنند که به دلیل آزاری که رو سیستم گوارشم داشتن بعد از چند روز مصرفشون رو متوقف کردم، و فقط مولتی ویتامین و کورکورونا و استئوفید که اون ها رو هم تجویز کردند و منشا گیاهی دارند رو دارم مصرف میکنم،و طرح درمان مشخصی رو برام تجویز نکردند،...از جنابعالی می خواستم خواهش کنم با توجه به ام ار ای که پیوست کردم ، مشکل من دقیقا چیه و طرح درمانم که ترجیحا مایلم غیر تهاجمی باشه چه خواهد بود، یاداوری کنم ظرف دو سال گذشته تقریبا سالی یکبار این مشکل بروز شدید پیدا میکنه که یه بار با چندجلسه فیزیوتراپی و حمله اخیرش هم با چند روز استراحت بیشتر و کمر بند طبی خیلی بهتر شده ولی نگران رجوع بعدیش و کوتاه شدن احتمالی این تناوب هستم.
از این که وقت گذاشتید آقای دکتر صمیمانه سپاسگزارم...

با درود چند تا از دیسک ها بیرون زدگی دارید ،بهترین و موثرترین روش درمان بیرون زدگی دیسک توانبخشی فعال می باشد

سلام مجدد...
دکتر چند جلسه باید بیام و آیا بهبود دیسک بعد از جلسات درمان از طریق عکس ام ار ای قابل تشخیص خواهد بود؟....من مشمول بیمه مکمل البرز هستم ، آیا مخارج درمان همانند فیزیوتراپی به گونه ای هست که بتوان از طریق بیمه بازیافت نمود؟
سپاسگزارم

سلام روش ما دی بی سی فنلاند هست ده جلسه حداقل نیاز هست ،بیمه ها قسمتی از هزینه ها رو میدند