ع.ج
عنوان :

استرس

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام ، از نگرانی نمیدونم چیکار کنم ، من مرکاری شدید تیروئید دارم، هنوز درمان کامل نشده ، این آزمایش حین پرکاری روز 13 پریودی داده شده، 26 سالمه و قد 170 و وزن 65 دارم، الان من نمیتونم طبیعی باردار بشم؟ ممکنه تیروئیدم درست شد، آزمایش دیگه بدم بالا بره؟ پرولاکتینم 168 بود آزمایشFSH،LHندادم. تروخدا کمکم کنید
ببخشید پرولاکتیم 18 اشتباه تایپی شده.

بعد از درمان تیروئید میتونین اقدام کنید وتحت نظر متخصص زنان دوباره آزمایشات رو تکرار کنید