س.ف
عنوان :

تحلیل جواب mri از کمر و گردن

متخصص ارتوپدی و فلوشیپ جراحی توموره ...
سلام جناب دکتر.راستش من شغلم سنگین و صنعتی هست و مشکل کمر و گردن درد دارم و اینکه روزی تقریبا 4 ساعت تو سرویس میشینم تا برم سر کار.درد گردنم میزنه به شانه چپ و بعضی وقتا انگشتام بی حس میشه و همینطور کمر و پشت زانوهام هم درد دارم.یک mri هم گرفتم از کمر و گردن که جوابش رو واسه شما ضمیمه کردم.خواستم لطفا تحلیلش کنید.پیشاپیش ممنون.

با سلام ، ام آر آی گردن و کمر هر دو تغییراتی را نشان می دهد که به زبان ساده منظور آرتروز خفیف تا متوسط است و نیاز به عمل جراحی ندارد ، رعایت مواردی مثل عدم انجام کارهای سنگین با دست ، خودداری از خم و راست شدن مکرر ، عدم برداشتن اجسام سنگین و انجام فیزیوتراپی جهت تقویت عضلات نگهدارنده گردن و کمر از اعم آن است

ممنون جناب دکتر. ببخشید تنگی کانال نخاعی هم دارم یا خیر.واینکه اگر در کمیسیون پزشکی برم ممکن هست که با این وضعیت منو معاف از کار عملیاتی کنن یا خیر و اینکه من هر روز 4 ساعت تو اتوبوس میرم سر کار واسه گردنم ایرادی نداره؟

سلام ، تنگی کانال از نوع خفیف وجود دارد و اینکه به این دلیل شما رو معاف از رزم کنند بستگی به شورای پزشکی تصمیم گیرنده دارد گاه با موارد کمتر معاف میکنند گاه خیر ، سفر روزانه با اتوبوس قطعا باعث اذیت شدن و پیشرفت علایم شما خواهد شد

ممنون جناب دکتر