m.v
عنوان :

لکه پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام.وقت بخیر.من حدود یکساله لکه های صورتی کم رنگی روی پشت کمرم دارم.ابتدا خیلی کم بودن ولی به مرور زمان بیشتر شدن. خارش ندارم. عکسها رو ضمیمه کردم.ممنون

سلام ضایعاتتون خیلی شبیه قارچ تینه آ ورسیکالر است.بهتر است معاینه بشید و در صورت نیاز براتون قرص خوراکی شروع بشه.فعلا بهتر است از شامپو بدن ضدقارچ استفاده کنید.

علتش چی میتونه باشه؟

از دیگران به شما منتقل نمیشه. این قارچ روی بدن همه انسانها هست، برخی به این قارچ حساسترند. در زمان تعریق و گرمای بیش از حد احتمال ابتلا به این بیماری بیشتر میشود.

میشه شامپو خارجی معرفی کنید

شامپو بدن ضد قارچ همه مارکی هم ایرانی و هم خارجی وجود دارد. فرق خاصی نمیکنه هر کدام را که دوست دارید بگیرید