ل.م
عنوان :

سلام

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانم دکنر خسته نباشین روزتون مبارک.من دختر 25 ساله ای هستم به دلیل نامنظم بودن پریودیم و در اصل طولانی شدن فواصل بین پریودیم به پزشک مراجعه کردم وبا سونوگرافی مسخص شد یه مقدار تنبلی تخمدان دارم دکترم گفتن باید لاغر کنی ومدروکسی پروژسترون بهم دادن من وقتی خوردم قرص رو تموم شدبافاصله 23 روزی بعد از پاک شدنم پریود شدم .اما حالا که روز13 ازچرخه قاعدگیم هست یعنی بعد از گذشت شش روز از پاک شدم دوباره انگار پریود شدم ترشحاتم اول خوب بودن عادی ولی دیشب قهوه ای رنگ وامروز دیگه خون شدن قشگ خونریزی هم دارم همون ترشحاتم خون هست دیگه.ایا طبیعی هست وایتکه من از پاکی پریود قبلم تاریخ پریود بعدیم رو باید تنظیم کنم باید از روز 15 هم مدروکسی رو هم بخورم دکترم گفتن تا سه ماه باید تکرار کنم الان که اینجور شدم چیکار کنم؟ممنون میشیم راهنماییم کنین

سلام اگه فقط تا دو روز خونریزی داشتین مهمم نیست گاهی در زمان تخمک گذاری چنین اتفاقی می افتد اما اگر طولانی شد باید روش درمانی تغییر کند و معمولا از قرص های ضدبارداری برای تنظیم تجویز میشود البته اگر برای شما مجاز باشد

برای لفزایش اطلاعات در باره تنبلی تخمدان وارد گروه اینستایی ما شوید

یعنی اینکه نباید مثل دوران پریودیم طول بکشه؟طول کشید باید برم دکتر؟

خیر اگه طولانی تر از دو روز بود طبیعی نیست و باید بررسی بشین

بله ممنونم از لطف شما