م.ج
عنوان :

فشاربالا

متخصص قلب و عروق
با سلام خانمی هستم65ساله روزی2بارهربارنصف قرص والسارتان مصرف میکنم امافشارم بالای16هستش و بهترنشدم ازشماپزشک محترم خواهشمندم نسخه جدیدوبهتری پیشنهاددهید ممنون

والزارتان چند میلی رو نصف میکنید
اغلب اوقات فشارتون بالاست؟
چه ساعاتی از شبانه روز بالاست؟
آیا فشار خون شما از نوع اولیه است و علتی برای آن یافت نشده؟
آیا نکات گرفتن فشار رو رعایت میکنید. مثلا 5 دقیقه قبلش راه نرید یا چای و قهوه نخورده باشید
دو راه هست یا دوز دارو رو دو برابر کنید. یا داروی دومی رو اضافه کنید مثلا املوپرس 5 میلی اضافه شود روزی یکی