ا.ا
عنوان :

ورم زانو

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام اقای دکتر،
اقا هستم 28 سالمه
وزن 69
قد 179
شغل دوچرخه ساز
یک سال و چهار ماه پیش ماشین زد به قسمت خارجی پشت ساق پای چپم و رباط acl زانوم کشیده شد،از اون زمان تا الان یعنی یک سال و چهار ماهه این مقدار ورم داخل زانوم مونده و از این بیشتر نمیشه، بنظر شما این مقدار ورم چگونه تموم میشه؟
عکس و گزارش mri
و عکس زانوم فرستادم

با سلام باید معاینه بشید و توانبخشی فعال براشون شروع شود.

آقای دکتر بدون تزریق آمپولهای ضد التهاب و فقط با انجام این حرکات توانبخشی فعال میتونم ورم زانوم را از بین ببرم؟
عکسی دیگه از زانوم فرستادم

بله با لیزر پرتوان و طب چینی التهاب کم میشود که جزو روند توانبخشی فعال هست

اقای دکتر ،بنده 1سال و 5ماه پیش به علت تصادف دچار کشیدگی رباط acl شدم، 28 سالمه اقا هستم

سوالم اینه اقای دکتر به نظر شم ازون درمانی با روش پرولوزون میتونه کشیدگی رباطacl منو ترمیم؟
Mri زانوم بررسی کنید ممنون

بله میتواند در کنار ورزش مناسب کمک کننده باشد

سلام اقای دکتر یزدانی،
قرص باکلوفن10 (Baclofen 10) ازدسته داروهای اسپرین و NSAIDS است؟
اینم عکس قرص
سلام اقای دکتر یزدانی،
این قرص باکلوفن10(baclofen 10) برای درمان ورم زانو مناسب است؟
یعنی منظورم اینه که قرص baclofen 10 توی درمان ورم زانو تاثیری داره؟

خیر به نظر بنده فقط روی اسپاسم عضلات تاثیر دارد

سلام اقای دکتر یزدانی،
میخوام که یک دستگاه تنس فیزیوتراپی بخرم،
سوالی داشتم رباط aclزانوم یک سال و نیم پیش بعلت تصادف دچار کشیدگی شد اما پاره نشده ولی به مدت بیش از یکسال یعنی از زمانی که زانوم ضربه خورده مقدار کمی ورم و درد در زانوم باقی مونده وقتی راه میرم زیر کشکک زانوم احساس ورم و درد و سوزش میکنم عکس زانوم و mri و گزارش هم فرستادم ممنون میشم بررسی کنید،
سوالم اینه به نظر شما قدرت دستگاه چند مگا هرتز باشه و چند الکترود داشته باشه خوبه تا بتونم درد و ورم زانوم را از بین ببرم؟
سلام اقای دکتر یزدانی،
میخوام که یک دستگاه تنس فیزیوتراپی بخرم،
سوالی داشتم رباط aclزانوم یک سال و نیم پیش بعلت تصادف دچار کشیدگی شد اما پاره نشده ولی به مدت بیش از یکسال یعنی از زمانی که زانوم ضربه خورده مقدار کمی ورم و درد در زانوم باقی مونده وقتی راه میرم زیر کشکک زانوم احساس ورم و درد و سوزش میکنم عکس زانوم و mri و گزارش هم فرستادم ممنون میشم بررسی کنید،
سوالم اینه به نظر شما قدرت دستگاه چند مگا هرتز باشه و چند الکترود داشته باشه خوبه تا بتونم درد و ورم زانوم را از بین ببرم؟
سلام اقای دکتر یزدانی،
میخوام که یک دستگاه تنس فیزیوتراپی بخرم،
سوالی داشتم رباط aclزانوم یک سال و نیم پیش بعلت تصادف دچار کشیدگی شد اما پاره نشده ولی به مدت بیش از یکسال یعنی از زمانی که زانوم ضربه خورده مقدار کمی ورم و درد در زانوم باقی مونده وقتی راه میرم زیر کشکک زانوم احساس ورم و درد و سوزش میکنم عکس زانوم و mri و گزارش هم فرستادم ممنون میشم بررسی کنید،
سوالم اینه به نظر شما قدرت دستگاه چند مگا هرتز باشه و چند الکترود داشته باشه خوبه تا بتونم درد و ورم زانوم را از بین ببرم؟

با سلام تنس به تنهایی تمیتونه مشگل شما رو حل کنه ،نیاز به تمرین و توانبخشی فعال دارید

اقای دکتر،
یه جای خوندم که استفاده افراد غیر متخصص موجب افتادن چشم و صورت و... میشه منظورشون اینه اگه الکترودهای دستگاه را روی صورت به کار ببری این اتفاق میفته یا حتی اگه واسه زانوم هم استفاده کنم ازش میتونه باعث این اتفاق و اسه صورتم بیفته؟
سلام اقای دکتر
یزدانی اقا هستم 28 سالمه
شغل دوچرخه سازی دارم

یک سال و نیم پیش ماشین زد به قسمت خارجی پشت ساق پای چپم عظلات پشت زانوم به شدت کشیده شدن اولش وقتی زانوم را میخواستم راست کنم هنگان راه رفتن پشت زانوم به شدت درد میکرد،
یک سال پس از حادثه از زانوی چپم mri گرفتم که کشیدگی رباط acl و مقدار کمی آب اوردن زانوم را نشان داد،

به مدت 6 ماه است که به خاطر زانوم تمباچه نزدم منظورم از تمپاچه زدن حالتی است که در توالت ایرانی زانو را خم میکنن و میشینن.
امروز که برای اولین بار به حالت تمباچه نشستم دوتا مشکل را احساس کردم

1.دیگری احساس درد و اسپاسم پشت زانوم و ساق پام است که قبلا هم داشتم.

2. یکی درد قسمت داخلی جلو زانوم عکسشو ارسال کردم.

نوار عصب و عظله هم گرفتم از پشت زانوم نرمال بود

عکس این قسمت ها که درد دارند را فرستادم توضیحات بیماریم هم داخل عکسها نوشتم تو رو خدا بخونیدشون مشکل هرکدوم چگونه حل میشه.
ام ار ای و گزارس هم فرستادم

با لیزر و ورزش تخصصی بهبود می یابید.

سلام آقای دکتر یزدانی خسته نباشید ،
برای زانوم یک نوار مخصوص کشکک زانو تهیه کردم جهت درمان کندرومالاسی، آقا هستم شغل من دوچرخه سازی است و 28 سال سن دارم ایا هنگام کار در مغازه باید از این بریس استفاده کنم یا در زمان ورزش یا کارهای دیگر باید اونو بپوشم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید عکسی از بریس هم فرستادم
میتوانم این بریس را کنار بزارم و به جای اون عظلات زانوم را تقویت کنم؟

با سلام اقای دکتر ممنون از راهنمای های با ارزشتون ورزشها را الان انجام میدم .
سوالی داشتم برای غضروف زانوم کپسول پیاسکلیدین 300 ساخت فرانسه استفاده میکنم روی برگه راهنماش نوشته روزانه یک عدد کپسول همراه با غذا
دوتا سوال داشتم خدمت شما

به نظر شما هنگام نهار مصرفش کنم تاثیرش بیشتره یا هنگام شام؟

ایا این کپسول را بعد از شروع غذا خوردن یا قبل از شروع غذا خوردن مصرف کنم یا اینکه وسط غذا خوردن مصرفش کنم؟
آقای دکتر میتوانم وقتی که نهار را خوردم بلافاصله مقداری آب بخورم بعدش کپسول پیاسکلیدین 300 را مصرف کنم؟
منظورم این بود به این شیوه مصرفش کنم درسته؟ وقتی که نهار را خوردم بلافاصله مقداری آب بخورم بعدش کپسول پیاسکلیدین 300 را مصرف کنم؟

با سلام و تشکر فراوان
اقای دکتر یزدانی این تمرینات توانبخشی جهت تقویت عظلات زانو و درمان کندرومالاسی که عکسشو برام فرستادین باید تا چند روز یا چند مدت انجام شوند؟

همیشه باید انجام بدید و یا به باشگاه ورزشی برید.هیچ وقت ورزش رو کنار نگذارید

سلام اقای دکتر یزدانی،
کدام یک از عظلات زانو کشکک را به طرف خارجی زانو یا کندیل زانو میبرد؟ منظورم به طرف رباط خاجی lcl است منظورم هم جهت فلش سیاهی است که روی کشکک زانو در این عکسی که کشیدم است

عضله واستوس لترالیس.یعنی فیبرهای خارجی عضله چهارسرران

با عرض سلام آقای دکتر یزدانی،
ببخشید سوالی داشتم شاید تکراری هم باشه مدتی پیش در مورد مصرف پیاسکلیدین 300 گفتین که بعد از نهار مصرفش کنم بهتره
دوتا سوال برام پیش آمده

یکم سر درگم شدم چرا روی برگه راهنمای پیاسکلیدین 300 نوشته روزانه یک عدد کپسول همراه با غذا مصرف شود؟
اگر بعد از نهار مصرفش کردم چند دقیقه بعد نهار مصرفش کنم ایا واقعا بعد از نهار تاثیر این دارو بیشتره؟
با تشکر فراوان.
این هم عکس کاغذ راهنمای کپسول پیاسکلیدین 300 که نوشته روزانه یک عدد کپسول همراه با غذا مصرف شود را جهت بررسی فرستادم با تشکر

سلام دوست عزیز.همراه غذا با بعد از غذا چندان تفاوتی ندارد.مهم اینه که با معده خالی مصرف نکنید

با عرض سلام خدمت شما آقای دکتر یزدانی
مصرف دانه سویا هم زمان با مصرف کپسول پیاسکلیدین 300 عوارض و مشکلی نداره؟ چون کپسول پیاسکلیدین 300 خودش از عصاره سویا و آووکادو تشکیل شده.
تشکر فراوان از راهنمایهای مفیدتون.