ز.س
عنوان :

خمیدگی انگشت وسط

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام مادرمن بیماری روماتیسم مفصلی داره و پانزده ساله که پردنیزولون و ازاتیوپرین و متوتروکسات میخوره..چند ماه هست که انگشت وسطیش خم شده و دردناک هم هست و به همون حالت مونده..عکسشو فرستادم براتون.خم و راست هم نمیشه..و توی عملکرد زندگیشون تاثیر گذاشته..دکتر روماتولوژشون گفته با تزریق حل نمیشه احتمالا باید عمل شه..خواستم بپرس از خدمتتون با عمل امکان بهبود کامل هست..با توجه به این داروها و اینکه به خاطر این داروها تازه دیابت هم گرفتن و متفورمین میخورن ولی قندشون تو محدوده دویسته.واگه با عمل خوب میشه در مشهد کجارو پیشنهاد میکنید؟..ممنونم
ممنونم.داروهای مصرفیشون در روند بهبودی مشکل ایجاد نمیکنه؟در مشهد دکتری رو پیشنهاد میکنید.

نمیشناسم ،خیر داروها رو باید مصرف کنند

در بهبودی بعد از عمل منظورم بود..مشکلی پیش نمیاره در عوارض بعد عمل؟ببخشید وقتتونو گرفتم در قم هم جراح سراغ ندارید؟

سلام خیر کسی رو نمیشناسم ،بعداز عمل به توانبخشی و کاردرمانی نیاز دارند