ع.ب
عنوان :

سردرد

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام من حدود دوماه هست که دچار سردرد در بعضی مواقع از روز می شوم هربار که درد میگیرد 30 ثانیه تیر میکشد بیشتر سمت چپ هست.

سلام چند سالتونه؟شدتش خفیفه متوسط یا شدید؟چند بار در روز؟ماهیتش خنجری نیس؟به همراهش قرمزی چشم اشک ریزش اب ریزش از بینی در همون سمت ندارید؟

15 سالمه . بین خفیف و متوسط 3یا 4 یار . نه . دماغم کیپ هست و خلط هم دارم
نه
میتونه سینوزیت باشه
نه
بله

جهت اطمینان یه ام اری مغز بدون تزریق انجام بدید

پس چیه
آره
روحیم عالیه
نگرانم کرده
نه آزار نمیده
یه سوال بپرسم

یه ام اری پس انجام بدید اگه خوب بود دارو نمیخاد

الآن نمیتونید بگید چیه
مشکل چیه
؟
ببخشید به سرطان بر میگردد

چرا میدونم چیه یه سری سردردا هستن به نام ice pick headache یا primary stabbing headache که علتش مشخص نیس تو افراد میگرنی شایع است،فعلا درمانی نمیخاد اگه ازار دهنده بود بگید که بهتون بگم دارو چی بخورید،جهت اطمینان یه ام ار ای هم انجام بدید

نه سینوزیت مادرمو برادرم دارن
مادرم اگه سینوزیتش اود کنه نسبتا شدیده

استرس اگه دارید کمش کنید ،پرهیز از بی خوابی و گرسنگی

من لاغرم . بیشتر مواقع هم استرس دارم
اول عید دوشب پشت سرهم با پسر خاله هام بیدارموندیم تا صبح از اون موقع دیگه تا ساعت 12 میخوابم
فقط یه سوال سرطان که نیست

ورزش کنین،فعلا سنتون کمه ترجیح میدم دارویی بهتون ندم خودتون با ورزش و کارای دیگه اضطراب رو کم کنید

سینوزیت سردرد شدید نمیده ایشون هم ممکنه میگرن باشه

من هر روز سر تمرین فوتبالم ورزشم رو میکنم
ببخشید سرطان میتونه باشه

نه سرطان نیس نگران نباش،واسه همین رفع نگرانی میگم یه ام ار ای انجام بدین خیالتون راحت بشه

باشه بعد از عید یه ام آر آی میگیرم
عیدتون هم مبارک