م.ص
عنوان :

دکتر مغزو اعصاب

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
سلام من دیسک گردن دارم اما چند وقته پاهام درد میکنه یه درد موزی که همش همرامه از پماد رهامین استفاده میکنم یکم دردم سبک میشه بنظرشما به دیسک گردنم ربط داره؟

سلام . درد پاها معمولا ربطی به دیسک گردن نداره ولی میتونه مربوط به دیسک کمر باشه که در برخی موارد همراهی داره با دیسک گردن. توصیه ما اینست که جهت بررسی درد پاها نزد یک جراح مغزو اعصاب که اعتماد دارین معاینه شوید تا بررسی های تکمیلی درخواست شود.