ج.ع
عنوان :

حالت تهوع اسید معده

فوق تخصص گوارش کودکان
سلام بنده سوالی داشتم و جیزی نیست که بخواهم پیگیر باشم و علاییمی ندارم بنده25سالمه و من 3سال پیش تریاک شیره مصرف میکردم و گاهی قلیان که الان 3سال ترک کردم که موقع ترک با یک سیسی متادون همون روز اول که دیگه مصرف نکردم و موقع ترک مسموم شده ام اسهال استفراغ زخم معده سوزش که یک ماه مریض بودم و رفتم دکتر گفت چیزی نیست شربت المینیوم ام جی و قرص امپرازول داد خوب شد و مجدد سوزش معده گرفتم بعد چند ماه و رفتم دکتر اب دهنم زیاد میشد و معاینه کرد و گفت پیزی نیست قرص داد و خوب شد دوباره و الان اگه غذای چرب چایی بخورم حالت تهوع میگیرم کمی و پدرم هم اسیرگد معده داره و من چون در مزل بیکارم 5ساله و وسواس عملی و گرفتم دارو مصرف میکنم دکتر رفتم گفت افسردگی اضطراب گرفتی باید درمان بشه و من میخاهم ببینم این مشکل خاصی نیست و ایا ارثی هست یا از اضطراب که معده را هدف میگذارد و سر کار بروم مشکل بر طرف میشه نگرانم و کپسول رازاپرازول دارم دکتر داده لطفا دقیق دقیق راهنمایی کنید مرا سوالم بخونید ببینید چی گفتم دقیق جواب مرا بدهید چون هر دکتری گفتم هر کردوم یک جوابی میدهند یکی میگه سرطانه یکی میگه زخم یکی میشه مسمومیت هزار جور صحبت میکنند شما بخونید و جواب مرا بدهید خاهشن دقیق بگویید دست شما درد نکنه ممنون تشکر ببخشید شرمنده

سلام حتما نیاز هست اندوسکوپی کنید که زخم یا سرطان و غیره بررسی بشه

سلام بنده که 4تا دندان روکش جلو گذاشتم و دو تا دندان هام خرابه و صبح به صبح که از خواب بیدار میشم قبلن این طوری نبود دهنم بد بو میشه خیلی زیاد و زوی زبانم رنگ زرد میشه مسواک که بزنم بوی دهنم و رنگ زبانم رفع میسه میخاهم راهنمایی کنید دقیق که مشکلی نیست این یا باید شب ها مسواک بزنم مرتب تا این طوری نشه یا مشکلی هست نمیدونم دیگه لطفا دقیق دقیق جواب دهید خواهشن ممنون شرمنده دست شما درد نکنه تشکر

سلام به احتمال خیلی خیلی زیاد از معده هست و حتما اندوسکوپی کنید

سلام ب من 25 سالمه و گاهی حالت تهوع بهم دست میده که خلط هم پشت گلو من گاهی خیلی کم میاد که اصلن هیچ علاییمی ندارم فقط حالت تهوع توی گلو بهم دست میده بدون علاییم و 3 سال پیش معده من زخم شد رفتم دکتر خوب شد و وسواس افسردگی شدید هم دارم استرس اضطراب و دندان خراب هم دارم سه تا که صبح ها دهانم بوی بد ایجاد میشه از خواب بلند میشوم باید مسواک بزنم این بو از بین بره که مسواک میزنم اب دهانم همین بوی بد شسته میشه به رنگ سفید از بین میره و میخاهم ببینم ایا از خلط گلو دارویی چیزی مصرف کنم چون توان دکتر رفتن ندارم و ایا از سروتونین مغز حالت تهوع یا اسید معده و من خیلی خیلی نگرانم لطفا سوال مرا بخونید که چی گفتم و دقیق دقیق راهنمایی کنید خیلی نگرانم لطفا فقط خواهشن دقیق راهنمایی کنید به هر دکتری گفتگو کردم درست جواب نمیدهند هر کسی یک چیزی میگه یا جواب درست نمیتوانند بدهند با تشکر ممنون دست شما درد نکنه ببخشید