د.ا
عنوان :

سرفه های خلطدار بعد از 2 دوره درمان با انتیوبیوتیک

متخصص بیماری های کودکان
با سلام
نزدیک 7 هفته پیش نوزاد 10 ماهه من دچار بیماری روزئولا شد و بعد از بهبود 3 روز بعد دچار سرفه شد ، در ابتدا سرفه های خشک و معمولی بود ( انگار که باد تو سینه گیر کرده وقتی نفس میکشید) بعد از یک هفته این سرفه ها تبدیل به چرکی شد ، بعد از یک هفته دیگر وقتی دیدم خوب نشد به دکتر مراجعه نمودم و دکتر پس از معاینه ریه ها گفت مشکلی ندارند ولی تجویز یک هفته اموکسی سیلین 125 داد که بعد از 10 روز هیچ تغیری نکرد که بعد از یک هفته مجداد به دکتر مراجعه نموده و دوباره ریه ها و ضربان قلب رو چک کردند و گفتند همه چی پاک و تمیزه و چون اون آنتی بیوتیک جواب نداد اینبار آموکسی کلاو 125 برای یک هفته تجویز کردند که باز هم هیچ تغییری بعد از 2 هفته از پایان درمان حاصل نگردید ، برای بار سوم به دکتر مراجعه که اینبار همه چی مثل قبل خوب بود ولی صرفه ها ادامه دارد و سینه پر از خلط است . که ایشان گفتند میتونه آسم باشه ولی 2 هفته صبر کنید . خورد و خوراکش نرماله ، اکتیویتیش نرماله ، شبا تو خواب اصلا صرفه ندارد ، پوشک نرمال خیس میکنه ، زیاد صرفه نمیکنه ولی صرفه های که میکنه پر از چرک هستش . ممنون میشم نظر کارشناسی شما رو بدونم خیلی گوگل کردم ولی نظرات مختلفی خوندم که باعث سردرگمی من شده.متشکرم

سلام،با تشکر از مشاوره مشاوره شما

باتوجه به اینکه سرفه های شیرخوار خلط دار است و در شب ها کمتر میشود احتمال وجود سرفه های حساسیتی کمتر است،وزن شیر خوار شما چقدر؟

8 کیلو 940 گرم و 10 ماهه هستن
8 کیلو 940 گرم
البته لازم به ذکر که فکر میکنم به شیر گاو و محصولاتش حساسیت داره
چون از شیر مادر تغذیه می کنه و هر وقت برای صیحانه بهش مثلا پنیر میدیم ، بدنش رش های ریز ی میزنه
البته به گوشت گاو هم شک داریم
چون هر گاه مادر گوشت میخوره باز هم خودش رو میخارونه
دکتر گفت برای تشخیص الرژی زوده و حداقل باید یک سالش بشه بعد ازش تست بگیرند
البته باز هم لازمه که بگم همیشه این اتفاق نمیوفته
خیلی نگرانیم

در مواردی که مشخص میشه شیرخوار به غذای خاصی حساسیت داره بهتر به طور موقت قطع بشه

اسپری بینی دکوسالین 2پاک هر 6ساعت

به اندازه کافی انتی بیوتیک مصرف کرده است

یعنی می تونه از آلرژی باشه که یه مرحله پیشرفت کرده و از رش بدن به این مرحله رسیده؟ ایا با این داروها وضعیت خلط سینه بهتر میشه یا صرف تست هستش؟ و در اخر قطع بطور موقت غذاهای مشکوک تا چقدر ادامه پیدا کنه؟
بسیار سپاسگزارم از راهنماییهاتون