ز.ب
عنوان :

تاری دید

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
با سلام
من حدود یک سال و نیم پیش چشمم تار شده البته گوشه چشمم
کار من با کامپیوتر است در محل کار یکبار با یکی از همکاران بحثم شد در همان حین یک نقطه سیاه به صورت طولی انگار در چشمم حرکت میکرد و چشمم کامل تار شد البته منظور از تاری ندیدن اجسام نیست بلکه انگار یک لایه بین چشم من و جسم مقابل است به پزشکان زیادی مراجعه کردم ولی طی معاینات هیچ چیزی مشخص نشد و گفتن دید شما ده دهم است عکسای رنگی گرفتن ولی مشکلی نداشتن به مرور تاری کمتر شد ولی تغریبا کناره های چشم هنوز تار است ولی زمانی که استرس دارم یا ناراحت میشوم کاملا چشمم تار میشود به نظر شما علت دقیق چیست و آیا این در طول بارداری مشکلی ایجاد نمیکند؟
با تشکر

با سلام. اگر معاینات شما نرمال بود به نظر می رسد اختلال خونرسانی شبکیه و عصب چشم که در استرس و هیجانات عصبی تغییر میکند عامل آن باشد.اگر در دوران بارداری تحت نظر همکاران متخصص زنان باشید و مشکلات سیستمیک کنترل شود خطرناک نیست. متشکرم

ممنون از لطفتون آقای دکتر برای این اختلال درمانی وجود داره؟