م.ص
عنوان :

خونریزی مداوم و دفع لخته،درد شدید پاها،کم خونی

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام من دختری 25ساله هستم همیشه پریودهای نامنظم داشتم و چند بار هم اقدام به سونوگرافی کردم گفتن پلی کیستیک ،،ولی هرگز انقدر خونریزی طولانی مدت نداشتم به مدت 2ماه هست که دائما خونریزی دارم با وجود مصرف مدروکسی پروژسترون ،مفنامیک و ترانگزامیک اسید،اخیرا آزمایش دادم جوابش کم خونی و کم کاری تیرویید اومد برای هر دو اقدام کردم و تحت درمانم ولی هیچ تاثیری در خونریزی من نگذاشت ،،سونو هم انجام دادم نتیجه اش نوشته افزایش حجم تخمدان ها و نمایی مشابه پلی کیستیک ،،سونو رو توی یه بیمارستان انجام دادم شاید خوب پیگیری نکنن تو بیمارستان و آزاد بهتر باشه
سابقه ی مصرف داروییِ من ::
سدیم والپروات 500به مدت دوسال برای میگرن
سرترالین100،آمی تریپتلین 10،لیتیوم300برای افسردگی

سلام. خونریزی نامعمول رحمی از عوارض والپروات ا. در مصرف امی تریپتیلین هم دیده میشه

دپاکین رو یک ماهه قطع کردم و لیتیوم به جاش میخورم .اما همچنان خونریزی ادامه داره دکتر بنظرتون سونو رو یه جای دیگه تکرار کنم .از درد خسته شدم 5بار شوک etcگرفتم و اینهمه دارو و دردای اختلال دوقطبی و اختلال مرزی

اگه سونوگرافی رو جای معتبری انجام ندادن و به نتیجه ش مطمئن نیستین ؛ بهتره تکرارش کنین

متاسفانه داروهایی که شما مصرف میکنین ، اغلب شون باعث خونریزی های غیرطبیعی هم میشن. با پزشک معالج اعصاب و روان مشورت کنین ، بهتره