م.ق
عنوان :

ایجاد شدن نقاط سفید زیر پوستی مثل جوش در کف و روی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانوم دکتر وقتتون بخیر یک هفته ای میشه کف و روی دست و روی مچ پام نقای سفید رنگ زیر پوستی بوجود اومدن و دارن بیشتر میشن یکسریشون کاملا سفیدن و زیر پوستن یکسری هم برجسته ترن و نوکشون یه نقطه سیاه خیلی کوچیک هست به اندازه نوک سوزن ممنون میشم راهنماییم کنید ممنون

سلام آیا با فشار دادن دانه هایی که سرشون نقطه سیاه هست چیزی خارج می شه؟ داخل دهانتون یا انتهای حلق دونه ای یا زخمی یا چیزی ایجاد نشده ؟

سلام خیر چیزی خارج نمیشه داخل دهان و حلق دونه و زخم نیست فقط چند وقته دورلبم خیلی خشکی میزنه
این دون دون های سفید دارن زیاد میشن خانم دکتر
کلا نه خارش دارن نه سوزش دون سایه هم فقط رو چندتاشونه و روی همشون نیست هیچی هم خارج نمیشه فقط دارن هی زیاد میشن روی مچ دستام

با توجه به شرح حالی که شما می دین بیشتر به زگیل می خوره و باید فریز بشه

منظور از فیریز چی هست و من چه کاری باید انجام بدم امکانش هست فردا حضورا خدمت برسم؟ من حقیقتش چون خودم قبلا چند سال پیش زیگیل داشتم و اون هم روی دستم بود رفتم داروخونه محلول خریدم و روی این نقاط ریز و درشت زدم منتهی چون یکسریشون ریزن و بعضا زیر پوست محلول رو روی کل دستم ریختم که روی همشون رو بگیره ولی متاسفانه اسید توی محلول یکم دستم رو سوزوند و قرمز و ملتهب کرد که شکر خدا الان قرمزیش خیلی کمتر شده و داره خوب میشه فقط الان مشکلم همین نقاط ریز و سفیده که خیلی زیادن و با توجه به توضیحاتی که دادم نمیتونم از محلول و چسب استفاده کنم چیکار باید کنم که این ها از بین برن و زیادتر نشن الان دیدم روی انگشت شصت پای راستمم چندتا زده خیلی نگرانم ممنون میشم راهکار بدین ایا پماد ساختنی یا چیز دیگه ای هست؟

فریز یعنی انجماد که با مایع مخصوص در مطب هر سه هفته یک بار انجام می شه و معمولا 4 جلسه طول می کشه اگه مایل هستین می تونین حضورا تشریف بیارین

فردا ساعت 19 میتونم خدمت برسم؟
خدمت میرسم ممنون