س.ع
عنوان :

لازک

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
با سلام خدمت دکتر محترم.من 30دی عمل لازو چشم انجام دادم بعد 1ماه رفتم دکتر گفتن شماره چشمت صفر شده ولی چند هفته ای هست ک چشم راستم کدر میبینه احساس دید خوبی ندارم.به نظر شما مشکل چیست

با سلام. تغییر دید شما بعلت تغییر لایه اشک مخصوصا در شش ماه اول طبیعی است که با استفاده از قطره اشک مصنوعی تا حدودی بهتر میشود.ضمن اینکه باید طبق دستور پزشک متخصص خودتان داروهایی پس از لیزیک را استفاده کنید. متشکرم

با سلام خدمت دکتر محترم.ممنون از پاسخ شما.
اقای دکتر امکان برگشت شماره چشمم هست.30دی ماه پارسال عمل لازک انجام دادم.ایا نزدن عینک افتابی در روزهای ک افتاب نیست برای چشم ضرر دارد؟

با سلام این احتمال کم است.استفاده از عینک در هر موقعیت اشکال ندارد. متشکرم

با سلام خدمت دکتر محترم ممنون از پاسخ شما