آ.ن
عنوان :

تنگی نفس

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام وقتتون بخیر مادرم دچار تنگی کانال نخاعی شدن . بیماریهای زمینه ای روماتیسم و ارتروز هم دارن . از مهرماه سال گذشته دیشک یین دوتا از مهره ها زد بیرون و با ام ار ای ک گرفته شد فهمیدیم تنگی کانال نخاعی دارن کف پا و انگشتان پا بیحس شده بود و سنگین بود با کمک طب ورزش حس به کف پا و انگشتان پا برگشت و با واکر تونستن راه برن . دوماه پیش به دکتر مهربانیان مراجعه کردیم ایشون گفتن با قد و وزنی که دارن عمل امکان نداره و اگر وزن کم کنن درد رو کمتر حس میکنن و بدون واکر هم میتونن راه برن . مادرم در این چند ماه از 90 کیلو به 76 رسیدن. و از دو ماه پیش تا الان به 71 کیلو رسیدن با داشتن رژیم . و قدشون 154 سنشون 59 سال هست . از بین دکترایی که تهران و یزد و شیراز رفتیم یکسری عمل رو میشنهاد میدادن و بقیه روشهای غیرجراحی . ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید تا این درد مادرم تموم بشه. . داروهای که دکترا دادن پرگابالین تیزانیدین و گاباپنتین بودکه هیچکدوم تاثیر مثبتی نداشتن . داروهایی که خودشون مصرف میکنن برای بیمارهاشون که همه تحت کنترل هستن لووتیروکسین صد
ناپروکسن 500
املودیپین 5
مبیک 15
لوزار 25
هیدروکلروتیازید 50
متورال 50
هیدروکسی کلروکین سولفات 200
و امپول متوتراکساید که در 3 وعده به فاصله ده روز باید تزریق بشه لطفا راهنمایی کنید