ش.ا
عنوان :

سلام وقت بخیر من یه ساله و نیمه کهیره مزمن دارم

متخصص پوست، مو و زیبایی
قبلاقرص سیتریزین میخوردم الان فکسوفنادین 180 میخورم اگه نخورم بعد دو روز خارش شدید قرمزی پوست و التهاب پوست دارم رفتم دکتر میگه خوب نمیشی فقط قرص بخور چکار باید بکنم؟

با سلام
در صورت امکان باید علت یابی شود اگر تا حصول نتیجه خوب بخواهید از اینها داروها استفاده کنید منعی ندارد

سلام دکتر جان من همه آزمایش های تیروئید.چربی کبد.قند.خون همه رو انجام دادم سالم بودن دکتر گفت مشکلی نداری چیکار کنم تورو خدا

باسلام
تا زمانی که علت شناخته نشده می توانید از داروی ضدحساسیت خوراکی استفاده کنید