ل.ق
عنوان :

واکسن برای کودک8ساله

متخصص بیماری های کودکان
سلام, خسته نباشید, آقای دکترپسرمو دوشنبه آوردم درمانگاه ابن سینا, براش دوتاواکسن تجویزکردید, بهداشت وداروخانه نتونستن تشخیص بدن اسم واکسنو,لطفااسم کامل واکسن روبفرمائید واینکه دوتارومیشه هم زمان تزریق کرد؟ اگرنه بافاصله ی چند روز؟

سلام
واکسن هموفیلوس آنفولانزا بی و واکسن پره ونار 13

جدا یا همزمان با هم به طور کامل داخل عضله بازو تزریق میشود و تکرار نیاز ندارد