س.ر
عنوان :

تست قند

دکترای تغذیه و رژیم درمانی
سلام علیکم ،یه پسر دارم که وزنش خیلی بالاست وتا 160 کیلو میشه ،بخاطر چاقی زیاد مشکوک به دیابت شدم البته ایشون آب زیاد میخوره ولی ادرارش متعادل هست وعلاقه زیادی به خوردن شیرینی نداره ،مجبور شدم دستگاه تست قند خانگی بخرم ناشتا از خواب بیدارش کردم با اینکه استرس هم داشت قندش 104 بود اما تعجبم در اینه که یک کیک کم شیرین حاوی 13 گرم قند بهش دادم بعد از 1 ساعت قندش اومد روی 85 از دکتر عزیز تمنا میکنم توضیح بدین خودمم خیلی نگرانم خدا خیرتون بده

سلام اگه شما دنبال دفع این خطر هستید خود درمانی نکنید . ایشان باید با جواب آزمایش حضورا به یکی از همکاران مجرب مراجعه کنند
لازم به ذکر است که استرس سبب افزایش موقت قند خون میشه