م.ک
عنوان :

کوتاهی آشیل کودک

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام،پسر شش ساله و نیمه ای دارم که از سه سالگی ناگهان شروع کرد روی پنجه راه رفتن،مرتب بهش تذکر میدادم،بردم دکتر ،گفتن که مشکل لمس تدافعی داره و باید روی کارهای حسی باهاش کار بشه،یه دکتر دیگه گفت که باید جراحی بشه،الان واقعا نمیدونم چکار کنم،ایا با فیزیوتراپی و کاردرمانی مشکلش حل میشه؟ ایا اگر سنش بیشتر بشه ،جراحی بهتر نیست؟چون الان خیلی ترس داره

با سلام با ورزشهای کششی و راه رفتن روی سطح شیب دار معمولا جبران میشود.کاردرمانی میتونه حرکات مناسب را به شما آموزش دهد.

البته قابل ذکر است پسرم حتی روی دستشویی ایرانی نمیتونه بشینه و حتما باید از توالت فرنگی استفاده کنه،ایا واقعا کوتاهی آشیل داره؟چون روی پنجه میشینه

بسیار ممنون از راهنمایی شما