ز.آ
عنوان :

انتقال ویروس HIV

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
با سلام.من دیروز به مرکز مشاوره بیماری های رفتاری مراجعه کرده بودم و دختر 6سالم همراهم بود یک کیت استفاده شده روی میز یکی از کارکنان بود که دخترم بخاطر کنجکاوی آن را در دست گرفت و خانم کارمند مرکز گفت بهش دست نزن خون آلوده داخلش هست.و دست دخترم را شستم.خیلی نگرانم.ازشون پرسیدم که نکنه ویروس به دخترم منتقل شده باشه گفتن نه.ولی الان دو روزه خواب ندارم.میخواستم بدونم خدای نکرده برای دخترم مشکلی پیش نیومد؟؟اگه ازمایشی یا هر اقدام دیگه ای لازمه انجام بدم برای دخترم.خواهش میکنم کمکم کنید.باید چکار کنم.از استرس دارم می میرم.خواهش میکنم بگید باید چکار کنم.
سلام خانم دکتر.نه زخمی ندیدم رو دستش
خانم دکتر باید چکار کنم؟
خیلی نگرانم.لازمه اقدامی انجام بدم؟

عزیزم ویروس اچ آی وی یا هپاتیت از طریق پوست سالم منتقل نمیشه

اون کارمند آزمایشگاه هم وظیفش اینه که برای اطمینان همچین تذکری بده

اگه پوست دخترتون سالم بوده هیچ خطری دخترمون رو تهدید نمیکنه

الان من نیازی نیست ازمایشی یا اقدامی انجام بدم؟
خواهش میکنم هرکاری لازمه بهم بگین تا برای دخترم انجام بدم

ولی اگه خیلی حساس شدین و میخواید اطمینان خاطر پیدا کنین میتونید یک ماه و نیم دیگه ی تست HIV ab eliza نسل 4 بدین ....ولی باز هم میگم اگه دست دخترتون زخم نداشته نیاز به هیچ اقدامی نیست

الان نمیشه هیچ کاری کرد؟
تا یک و ماه و نیم دیگه من دیوونه شدم از فکر و خیال

ولی هزینه زیادی داره و واقعا نیازی نیست

ین کار این بود که همون موقع از کارمند مرکز مشاوره میپرسی که خونی که تو کیت هست مربوط به چه کسیه و مشکوک به چه بیماری هست و یا چه مشکل آزمایشگاهی تو اون خون دیده شده

هترین و سریعترین راه برای اطمینان خاطر خودت بود

ولی عزیزم بازم میگم اگه قرار بود که از پوست سالم هم این بیماری سرایت کنه تمام پرسنل درمان که با خون آلوده تماس داشتند الان یا اچ ای وی داشتند یا هپاتیت