ت.ا
عنوان :

عینک لپ تاپ

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
سلام خسته نباشید
من زیاد با لپ تاپ کار میکنم و چشم ها بعضی وقت ها خسته میشن و شروع به درد میکنن،(فقط بعضی وقت ها نه همیشه) میخواستم بدونم عینک مخصوص لپ تاپ لازمه بزنم یا نه ؟ و اینکه یه عینک لپ تاپ معرفی کنید و قیمتش چقد میشه و از کجا تهیه کنم
ممنون

با سلام معمولا استفاده از لپ تاب های امروزی بیازی به عینک خاص ندارد چون اشعه ای ندارند. اگر در معاینه چشم مشکل داشتید میتوان عینک مناسب تجویز کرد .متشکرم