ف.م
عنوان :

خارش

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام آقای دکتر.وقت تون بخیر.مادر بزرگم حدودا 60 ساله هستن.یک ساله که به سرطان غدد لنفاوی مبتلا شدن.مراحل شیمی درمانی و پرتو درمانی ایشان اسفند ماه تمام شد.خدا رو شکر تا الان اثری از بیماری ندیدیم.یکبار هم عمل قلب باز انجام دادن.در کل داروی خاص و جدیدی مصرف نمیکنن اما الان حدود یک ماهه که خارش پوستی شدید دارن.طوری که دست هاشون از شدت خارش قرمز و زخم شدن. مشکل ایشان چیه؟؟؟ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.

سلام

خدا رو شکر که لنفوم تحت کنترله. حتما تحت نظر دکتر خون باشه چون گاهی خود لنفوم علت خارش هست به خصوص شبها.اما اگر بیماری الان خاموشه

قرص فکسوفنادین 60 صبح وشب بخورن

و لوسیون بدن ثمین روزی چند بار استفاده کنند

تحت نظر دکتر خون هستن.ممنون از محبت تون