ف.ا
عنوان :

افتادگی پلک،خط اخم ،ابرو ،برداشتن خال

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام ،آقای دکتر خانمی 53 ساله هستم وفرهنگی بنده افتادگی پلک و خط اخم دارم .درضمن تصمیم دارم ابروهایم را که کم پشت شده برای اولین بار با یک روش پیشنهادی ازجانب دکترمعالج اصلاح کنم همچنین چند خال درصورت دارم که قصد برداشتن آن ها رادارم . لطفا راهنمایی فرمایید ابتدا از کدام قسمت شروع کنم وآیا شما پزشک خاصی را معرفی می کنید(البته درصورت امکان توسط خود شما ویزیت اولیه انجام شود سپاسگزارم) و حدود تقریبی هزینه را می خواستم تا ان شاءالله درحدتوان و مرحله ،مرحله تا قبل ازشروع مدارس اقدام کنم
سلام استاد
سلام استاد گرانقس
عذرخواهیع
عذرخواهی می کنم منظورتان انداختن عکس با موبایل از چهره خودم وارسال آن برای شما؟

بله دیگه. خوب باید ببینم عکس صورت رو

سپاسگزار ،بله ،حتما،فقط بنده چون محجبه هستم لطفا عکس فقط توسط خود شما دیده شود
سعی کردم ازجلو باش تا بهتر دیده شود امیدوارم درست باشد
عکس بعدی

ای بابا. معلومه که فقط توسط خودم دیده میشه. ببینید خالها رو که برمی داریم طی یک تا دو جلسه. پلک باید انتخاب کنید بین جراحی یا پلکسر.اثر پلکسر کمتر ه و ممکنه دو یا سه جلسه بین هر کدوم سه ماه فاصله لازم باشه. برای خط اخم بوتاکس و فیلر لازمه.

سلام استاد عزیز،بابا یکمی حق هم به من بدین که دنیای مجازیه و مشکلات خودش .بعدم استاد نگفتید اول از کدام قسمت شروع کنم ،هزینه های تقریبیش چقدر میشه وای که پلکم رو عمل کنم یا ...بنده که زیاد وارد نیستم شما با توجه به میزان افتادگی پلک لطفامنو راهنمایی فرمایید پارسال جهت مشاوره با یک دکتر چشم که عمل پلک رو هم انجام میدهند مراجعه کردم ایشون نظرشون با توجه به افتادگی زیاد (12 میل) این بود که فقط عمل ، پس من نیاز به راهنمایی جهت انتخاب روش دارم .ممنون میشم راهنمایی فرمایید بابا استاد من 29ساله که آموزگارم (24سال فقط کلاس اول) فکرکنم یه حق کوچولو فقط جهت راهنمایی بیشتر وبهتر از جانب شمارو دارم
سپاسگزار بابت حوصله اخلاق خوب شما استاد گرانقدر

من مجبورم سوال کنم بودجه شما رو جسارتا. بر اساس اون بگم. یه آقای دکتر مردانی چشم پزشک هستند که خیلی منصف هستند با کار خوب.